terug naar overzicht

Tomaten

Wij zijn Alfons en Henriëtte van den Hoek uit Klein Dongen. In het jaar 2000 hebben wij de tomatenkwekerij Aldo BV van de ouders van Alfons overgenomen. Eind 2015 zijn wij gestart met het biologisch telen van diverse groenten, zoals tomaten, komkommers en paprika’s.
Wij zijn enorm gedreven om een eerlijk, heerlijk en kwalitatief goed product te leveren. Van onze minder mooie tomaten maken wij sauzen voor de soep en voor de pasta. Maar we maken ook tomatenjam en chutney.
In samenwerking met De Laarhoeve wordt de tomatenketchup en de tomaatjes op zoetzuur (MarieJetjes) gemaakt. De houdbare producten worden verkocht bij de boerderijwinkeltjes in de nabije omtrek. We hebben zelf een grote biologische Boerderijwinkel waar we naast onze eigen producten veel andere biologische producten verkopen zoals, vlees, kaas, zuivel, droge kruidenierswaren en brood

Daarnaast zijn er een tal van activiteiten op ons bedrijf mogelijk: vergaderingen, rondleidingen voor volwassenen, maar ook kinderen van de lagere school (via Klasseboeren). Het volgen van workshop in de kaskeuken, waarbij de beleving van de groei en het oogsten van verse producten voorop staat. Personeels- en familie uitstapjes.

Natuurlijk Tomaat
www.natuurlijktomaat.nl
Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen
0630211261