Samenwerking

De Duinboeren werken veel samen met organisaties die onze eigen kennis en kunde aanvullen. We zijn hierdoor in staat om een zeer brede en veelzijdige projecten en diensten uit te voeren. De Duinboeren zijn zodoende ook in staat om flexibel in te spelen op de wensen uit het veld.

Hieronder een korte beschrijving van onze partners.

Louis Bolk Instituut

Een middelgroot onderzoeks- en adviesorganisatie in Driebergen met expertise op het gebied van duurzame landbouw, gezondheidzorg, voeding en ontwikkelingsvraagstukken. De systeembenadering (het werken vanuit samenhang), respect voor de integriteit van het leven en de participatieve opzet van het werk, staat centraal.

Antonissen Agrarisch Advies

Adviesbureau in Leende. Henk Antonissen staat met zijn praktijkkennis en groot netwerk de Duinboeren bij op het gebied van agrarisch advies.

Bureau Praedium

Een draadkrachtig dynamisch en flexibel projectbureau, dat zich richt op de uitvoering van projecten op het platteland binnen de thema’s Natuur&Landschap, Economie&Streek, Water, Cultuur(historie) en Verbrede Landbouw.

Optifield

Een dienstverlener rondom de inrichting van het landelijk gebied, met de nadruk op kavelruil. Gevestigd in Haaften.

Landschap Natuur en Milieu Haaren

Organisatie uit de gemeente Haaren. Doelstelling is het inventariseren, onderhouden en beheren van landschap en landschapselementen.

K&S Accountants en adviseursbureau

Een laagdrempelig accountants kantoor in Tilburg. Gespecialiseerd in dienstverlening met name aan kleine bedrijven. Adviesgebieden: accountancy, fiscaal, financiƫle administratie, loonadministratie en overig advies.

Stichting Natuur en Milieugroep Vught

Deze landschapswerkgroep beheert en herstelt waardevolle landschapselementen en participeert met de weidevogelgroep Duinboeren Cromvoirt..