Lidmaatschap

Lid van de Duinboeren

Het overlegplatform is opgericht voor agrarische ondernemers.
Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de organisatie. Ondersteunt u de organisatie dan wordt u op de hoogte gehouden van de lopende activiteiten, projecten en ontwikkelingen.
Daarnaast wordt u geïnformeerd over nieuwe projecten waar u wellicht zelf aan kunt deelnemen

Lid van het netwerk Goed Bekeken bij de Duinboeren Achterom

Heeft u naast uw agrarische bedrijf nevenactiviteiten op het gebied van verbrede landbouw dan kunt u als lid van het netwerk Goed Bekeken bij de Duinboeren Achterom meeprofiteren van samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld op het gebied van promotie.
Wanneer u lid van het netwerk wilt worden is naast het lidmaatschap van het netwerk ook het lidmaatschap van de Duinboeren verplicht.

Vriend

Er is een grote groep mensen die onze organisatie een warm hart toedragen.
Ze waarderen de inspanningen van de duinboeren voor het behouden en versterken van een mooie leefomgeving.
Door u aan te melden als vriend ondersteunt u de organisatie, wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendendag.

Vrijwilliger

Steekt u graag de handen uit de mouwen om echt iets te “doen” dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger en wordt u uitgenodigd om mee te helpen bij de verschillende activiteiten van de duinboeren, zoals de duinboerendag, de culinaire fietstocht, opendagen of promotie van streekproducten etc.