terug naar ledenoverzicht

De Zandley

Minicamping, maisdoolhof en verkoop campinggas

Minicamping
In Udenhout, aan de poort van de Loonse en Drunense duinen, ligt onze minicamping de Zandley. De camping ligt in een gebied dat niet aangetast is door de drukte van heden dagen. Een plek die steeds moeilijker te vinden is in Nederland. Rustig, maar toch zo centraal dat je in no-time bij tal van activiteiten en bezienswaardigheden kunt zijn.

Voor jong en oud, groot en klein bieden we een keur aan rust en ontspanning. De natuur is prachtig, rijk aan bossen, heide en weilanden. Ons campingterrein heeft een prachtig uitzicht op natuurgebied De Brand. Uitgestrekte weilanden tot aan de bosrand.  Dat heerlijke gevoel van het leven in de vrije natuur wordt nog eens versterkt door de zorgvuldige inrichting van ons kampeerterrein. Onze camping heeft 24 staanplaatsen. Tevens verhuren wij een knusse blokhut voor 2 personen en toercaravans voor vier personen.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen op onze camping. Er is veel ruimte en een speeltuin waar ze heerlijk kunnen ravotten. Uw kinderen raken vast niet uitgespeeld! Tevens beschikken wij over een overdekte recreatieruimte met tafeltennistafel, kinderhoek met speelgoed ,voetbaltafel, leesvoer, computer, tv en houtkachel.  De sportievelingen kunnen zich uitleven op de wandel-, fiets,- en mountainbikes routes, die vanaf de camping kunnen worden gestart. De rustzoeker kan genieten van de stilte en de mooie wandelingen. Voor een heerlijke maaltijd en een lekker drankje kun je in de omliggende dorpjes terecht. Kortom, met ruimte plaatsen en de mooie ligging is de Zandley, de plaats voor een welverdiende vakantie!

Maïsdoolhof
Heeft u ook zin in een gezellig dagje uit? Kun jij altijd de weg vinden? Heb je een goed gevoel voor richting?
Kom dan naar Maïsdoolhof Udenhout en kom dwalen tussen hoge maïsstengels. Probeer de weg te vinden naar de uitgang. Zoek letters en foto’s die je onderweg tegenkomt en neem een kijkje op de uitkijktoren. De paden leiden u door het maïsveld. Doordat u niet boven de maïsplanten uit kunt kijken verandert dit “normale” maïsveld in een uitdagend avontuur voor jong en oud! Na een spannende speurtocht kunt u heerlijk ontspannen op ons terras terwijl de kinderen zich vermaken op het grote springkussen. Er valt voor volwassenen en kinderen veel te beleven, te spelen en ook nog te leren.
Kortom een uitdaging voor het hele gezin.

Ook is het maïsdoolhof een perfecte activiteit voor een onvergetelijk kinderfeestje, buurtfeest, personeelsfeest of familiedag! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tevens organiseren wij speciale themafeesten zoals sprookjesfeest, lampionnentocht met dierengeluidenspel en levend cluedo. (17-09-2016, 24-09-2016 en 01-10-2016) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij zijn in juli t/m half oktober  dagelijks open zijn van 10:00 tot 18:00.