terug naar ledenoverzicht

De Runsvoort

Minicamping + chalet, appartementen en een groepsaccommodatie

De Runsvoort ligt aan de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, direct aan prachtige fiets- en wandelroutes. Er zijn een legio uitstapjes te bedenken, denk eens aan al de pretparken in de omgeving o.a. de Efteling of Safari park de Beekse Bergen. Maar je kunt ook kiezen voor verschillende leuke andere outdoor activiteiten.

Onze camping ligt achter de boerderij en direct aan viswater de Zandleij.  De plaatsen zijn groot van opzet met uitstekende voorzieningen op het veld zoals water tappunten en voor iedereen 6 amp. stroom. Er zijn midden op het veld div. speeltoestellen voor de kinderen aanwezig o.a. schommels, glijbaan, speelhuisje, trampoline en buitentafeltennistafel. Het in 2015 geheel vernieuwde sanitair beschikt o.a. over familie & mindervalide voorzieningen, een gezellig muziekje en alles incl. gratis gebruik van koud / warm water en wc papier. Buiten is er een grote overdekte afwasplaats. Het chalet staat tevens op het veld bij de camping, maar heeft zijn eigen voorzieningen. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers, een keuken, badkamer, woonkamer en een eigen terras.

Er zijn ook verschillende appartementen te huur voor max. 6 personen, alle met eigen voorzieningen en terras.

Voor onze gasten die verblijven op onze minicamping, chalet of appartementen beschikken we over een afgesloten fietsenstalling met (gratis) oplaadpunten voor u elektrische fiets.

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 100 personen. De accommodatie beschikt over 6 slaapzalen, gescheiden sanitair, een compleet ingerichte keuken en 2 recreatie zalen, buiten kunt u nog gebruik maken van een speelveld met een grote overkapping. Met een eigen gebouw, overkapping en speelveld kun je hier dus lekker genieten. – Prijzen zijn afhankelijk van groepsgrootte en periode van verblijf (op aanvraag).

Ik zou zeggen kom eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.runsvoort.nl